Olaerts Interieur en Gordijnen
Olaerts Interieur, een familiezaak sinds 1970

Binnenzonwering Genk

 

Verticale lamellen

Op zoek naar binnenzonwering in Genk? Bekijk zeker onze verticale lamellen. Elegante eenvoud voor grote ramen. Onze uitgebreide collectie omvat een grote keuze in warme stoffen, prachtige aluminium lamellen en strakke eigentijds lamellen van PVC. De lamellen zijn gemakkelijk in onderhoud en uiterst praktisch om de lichtinval zelf te regelen.

 

Horizontale jaloezieën

Materiaal: aluminium, kunsstof of hout. Keuze uit verschillende lamelbreedtes: 16 – 25- 35 – 50 – 70mm. Ontdek MegaView met 25mm lamelbreedte voor een extra uitzicht doordat twee lamellen op elkaar geplakt worden bij het openen. Hierdoor wordt een grotere opening gecreëerd. Opties zoals top-down, framefix, literise, clickfix, privacy zijn verkrijgbaar in aluminium uitvoering.

 

Plissés en honingraat

Heb je binnenzonwering nodig voor bijzondere raamvormen in Genk? De ideale oplossing voor bijzondere raamvormen, zoals verticale ramen, ronde – driehoekige ramen. Honingraat is beschikbaar in drie transparanties. De isolerende eigenschappen van honingraat zijn energiebesparend en sfeervol tegelijk. De stilstaande luchtlaag in de cel werkt als isolatiedeken en houdt ‘s zomers de warmte en ’s winters de koude aanzienlijk beter buiten.

 

Framefix

De oplossing voor het plaatsen van horizontale jaloezieën zonder boren d.m.v. een kader met magnetische profielen.
Het kader is verkrijgbaar in wit, lichtgrijs, anthraciet, zwart en mat zwart.

 

Velux

Op gebied van binnenzonwering is Velux is het bekendste merk dat raamdecoratie voor dakramen aanbiedt. Lichtregulering en decoratie, warmtewering, verduistering of alles in één: bijna alles is mogelijk voor uw dakraam.