Olaerts Interieur en Gordijnen
Olaerts Interieur, een familiezaak sinds 1970

Specials


Wood & Washi

Keuze uit rolgordijnen, paneelgordijnen en lamelpanelen van 250 mm en gemaakt uit een uniek materiaal ‘Washi’ wat letterlijk Japans papier betekent. Het materiaal wordt aan beide zijden gelamineerd waardoor de natuurlijke vorm van vezels en structuren zichtbaar blijft. De filtering en wering van het licht geeft een warme en natuurlijke uitstraling.
Woven Washi is een materiaal van verschillende papieren strookjes geweven tot een doek in natuurlijke houttinten.Silhouette

Drie producten in één; jaloezie, in between en gordijn. Een mooie constructie met doorschijnende voile aan de voor- en achterzijde die garant staat voor een stijlvolle uitstraling. Naast 50 mm en 75 mm lamelbreedte, bestaat ook 100 mm voor maximaal doorzicht en tevens ideaal voor grotere ramen.


Shutters

Shutters zijn stijl- en sfeervolle luiken traditioneel gemaakt van hout. Door het geheel of gedeeltelijk kantelen van de louvres is er controle over het licht dat dat door de shutters in het interieur schijnt en kan de sfeer van een kamer in een handomdraai worden aangepast. De shutters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Houten shutters zijn gemaakt van het beste, met zorg uitgekozen klasse-A lindehout. De aluminium shutters zijn vormvast en bestand tegen vocht.


Casamia

Vanaf nu kunt u vanuit huis uw gordijn, rolgordijn of vouwgordijn met uw persoonlijke ontwerp maken. Door middel van enkele muisklikken heeft u een gordijn dat qua design en kleur perfect bij u past. Hierna kiest u een bepaalde stofkwaliteit die wij in verschillende transparanties en uitstralingen hebben. Vervolgens kunt u deze uitprinten en naar onze winkel komen om uw ontwerp op echte gordijnstof te laten printen. Dit is geheel kostenloos. Als de stof klaar is en geheel naar uw wens is ingevuld, kunt u het “persoonlijke”( vouw/rol) gordijn bestellen.


Elektrische rails

Met elektrische raamdecoratie vergroot u uw wooncomfort en kunt u de temperatuur en vooral de lichtinval in huis efficiënt regelen. Dankzij de ingebouwde motor zijn er geen trekkoordjes meer nodig om handmatig de raamdecoratie te openen of sluiten. De bediening is heel eenvoudig met een druk op de knop van de handzender of automatisch via schakelaar. Dit kan individueel of groepsgewijs naar elke gewenste positie.


DIAZ video