Olaerts Interieur en Gordijnen
Olaerts Interieur, een familiezaak sinds 1970

Specials

 

Wood & Washi

Keuze uit rolgordijnen, paneelgordijnen en lamelpanelen van 250 mm en gemaakt uit een uniek materiaal ‘Washi’ wat letterlijk Japans papier betekent. Het materiaal wordt aan beide zijden gelamineerd waardoor de natuurlijke vorm van vezels en structuren zichtbaar blijft. De filtering en wering van het licht geeft een warme en natuurlijke uitstraling.
Woven Washi is een materiaal van verschillende papieren strookjes geweven tot een doek in natuurlijke houttinten.

 

Gratis Inspiratiepakket

Bestel hier je gratis stoffen inspiratiepakket voor uw raamdecoratie. Staaltjes van jouw ideale kleur en stof worden gratis naar jou opgestuurd.

 
 

Gratis simulator

Creëer een heel realistische simulatie en visualisatie van alle types raamdecoratie in uw eigen interieur met de gratis app. Neem een foto van het raam in je interieur en zoek uit welke aankleding jouw het mooiste lijkt. Je kan kiezen tussen verschillende kleuren en afwerkingen. Download de gratis app ” Diaz Sunprotection Simulator “ in je app playstore op je tablet of gsm. Bekijk hier de simulator in actie.

 

Casamia

Vanaf nu kunt u vanuit huis uw gordijn, rolgordijn of vouwgordijn met uw persoonlijke ontwerp maken. Door middel van enkele muisklikken heeft u een gordijn dat qua design en kleur perfect bij u past. Hierna kiest u een bepaalde stofkwaliteit die wij in verschillende transparanties en uitstralingen hebben. Vervolgens kunt u deze uitprinten en naar onze winkel komen om uw ontwerp op echte gordijnstof te laten printen. Dit is geheel kostenloos. Als de stof klaar is en geheel naar uw wens is ingevuld, kunt u het “persoonlijke”( vouw/rol) gordijn bestellen. Bezoek de website.

 

Elektrische rails

Met elektrische raamdecoratie vergroot u uw wooncomfort en kunt u de temperatuur en vooral de lichtinval in huis efficiënt regelen. Dankzij de ingebouwde motor zijn er geen trekkoordjes meer nodig om handmatig de raamdecoratie te openen of sluiten. De bediening is heel eenvoudig met een druk op de knop van de handzender of automatisch via schakelaar. Dit kan individueel of groepsgewijs naar elke gewenste positie.

 

DIAZ video