Olaerts Interieur en Gordijnen
Olaerts Interieur, een familiezaak sinds 1970

Gordijnen Genk

Gordijnen

Waar ligt uw prioriteit? Een goede doorkijk of liever geen inkijk en optimale privacy, verduisterende of zonwerende overgordijnen? Met een aangepaste voering kiest u de stof van uw dromen. We helpen u graag de gepaste stof te vinden bij uw interieur. Een designrail biedt een extra mooie uitstraling. Bij Olaerts Interieur vind je de gordijnen die je zoekt.

Vouwgordijnen

Ook voor vouwgordijnen kan je bij Olaerts Interieur in Genk terecht. Een grote diversiteit aan stoffen in verschillende kwaliteiten. Van transparante stoffen tot lichtdoorlatende en verduisterende. Aan u de keuze, baleinen voor of achter. Perfecte afwerking tot in het kleinste detail. Ook knoopsgatconfectie om de baleinen eruit te halen, met gepatenteerde veertjes.

Rolgordijnen

Deze vorm van raambekleding is vooral heel praktisch en neemt weinig plaats in. In alle mogelijke kleuren en dessins past dit in ieder interieur. Ook hier ruime keuze in transparante, semi-transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.De nieuwe trend zijn screenrolgordijnen, oersterk en afwasbaar.

Paneelgordijnen

Strakke panelen in een screen- of rolgordijnstof, of in zachte stoffen als mooi alternatief voor traditionele gordijnen. Beide soorten schuiven soepel en geruisloos langs paneelrails. Geschikt voor grote ramen, maar ook mooi voor kleinere vensters en als ‘room divider’.

Duo rolgordijnen

Multishades (ofwel duo-rolgordijnen) is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door de Multishades met een ketting-bediening op en neer te laten, kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen. Geheel gesloten, half open of open op elke hoogte van het raam.

Kortom, combineer de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn. Speel met licht en schaduw zoveel u wilt.

Roederails

Decoline en Interstil zijn vaste waarden in gordijnsystemen. Verfijnde techniek, buitengewoon design, kwaliteit en stijl zijn één voor één kenmerken voor deze roedes en rails. De uitgebreide collecties in verschillende materialen en uitvoeringen beschikbaar in de winkel.