Olaerts Interieur en Gordijnen
Olaerts Interieur, een familiezaak sinds 1970

Over ons

Olaerts Interieur, een familiezaak sinds 1970

Geschiedenis
Olaerts Interieur koestert al meer dan 45 jaar traditie in vensterdecoratie en interieurinrichting. Sinds de winkel in 1968 opgericht werd door Mathieu en José Olaerts-Steegmans, en verdergezet door Johan en Nicole Olaerts-Thijsen, zijn wij een vertrouwd begrip geworden in de regio Midden-Limburg.  

Productie
Bij ons kan u al 2 generaties lang terecht voor een persoonlijke en kwaliteitsvolle service bij de confectie van gordijnen, overgordijnen en raamdecoratie. We beschikken over een goed uitgerust eigen confectieatelier waar uw gordijnen nog gratis met de grootste zorg gemaakt worden. U betaalt enkel het product en het materiaal, dus géén confectiekosten.

Partners
Voor de raamdecoratiesystemen zoals lamellen, rolgordijnen, … werken wij enkel samen met fabrikanten die zich door de jaren heen hebben bewezen als trouwe partners waarbij wij vernieuwende technologieën, ruim aanbod, correcte service na verkoop en commerciële prijsstelling als selectienorm hanteren.

Offerte, advies en plaatsing
Onze constante zoektocht naar trends en vernieuwing, het constant opvolgen van technische evoluties en onze jarenlange ervaring maakt dat wij u correct kunnen helpen bij de keuze van het type raamgarnering. Kleuren, stoffen, combinaties van materialen worden getoond en besproken in onze showroom waarbij de functionaliteit van de raamgarnering niet uit het oog wordt verloren. 

U hebt de mogelijkheid om enkele geselecteerde stalen of showbanen mee naar huis te nemen, zodat U de stoffen of producten in uw vertrouwde omgeving en met de juiste lichtinval kan beoordelen. Wij komen daarna desgewenst kosteloos de exacte maten opmeten en geven u bijhorend vakkundig advies. Daarna maken wij U vrijblijvend een offerte. Bij akkoord kan binnen redelijke termijn overgegaan worden tot plaatsing.

Passie
Passie voor het vak en oog voor kwaliteit vormen de rode draad doorheen onze geschiedenis. Wij leggen de lat hoog, niet alleen voor onszelf maar ook voor onze partners in materialen, design en productie, met als resultaat een garantie van duurzaam woonplezier voor onze klanten.